Θανάσης Βισκαδουράκης – «Μου είπανε ότι έπρεπε ήδη να έχεις χειρουργηθεί, χ…α από το φόβο μου»

October 30, 2022


Ο Θανάσης Βισκαδουράκης φιλοξενήθηκε στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για τον τραυματισμό που είχε στο Survivor και το χειρουργείο στο οποίο έπρεπε να υποβληθεί.«Βγήκα σακατεμένος, πονούσε το ποδάρι μου. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Με πατάει ο γιος μου από τη χαρά του και πετάγεται το πόδι μέχρι επάνω. Παίρνω την παραγωγή, την Acun και με στέλνουν να κάνω χειρουργείο. Με βάζουν και …


Ο Θανάσης Βισκαδουράκης φιλοξενήθηκε στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για τον τραυματισμό που είχε στο Survivor και το χειρουργείο στο οποίο έπρεπε να υποβληθεί.

«Βγήκα σακατεμένος, πονούσε το ποδάρι μου. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Με πατάει ο γιος μου από τη χαρά του και πετάγεται το πόδι μέχρι επάνω. Παίρνω την παραγωγή, την Acun και με στέλνουν να κάνω χειρουργείο. Με βάζουν και μέσα και μου λένε ότι έπρεπε ήδη να έχεις χειρουργηθεί» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Το ακούω αυτό, χ…α από το φόβο μου. Εκεί που να το καταλάβεις με την καθημερινή τρέλα που ζούσαμε. Να κοιμάσαι κάτω, να σηκώνεσαι, να πηγαίνεις στα φορτηγά με τα παιδιά. Δεν μπορούσα να το πατήσω. Να θέλεις να υποστηρίξεις την ομάδα σου και να μην μπορείς… Εμένα οι Τούρκοι μου φέρθηκαν τέλεια με τα νοσοκομεία, τη χλίδα μου. Κυριακή γύρισα βράδυ, Δευτέρα, Τρίτη πήγα στον Μουτσινά και του λέω Νίκο φεύγω, πάω για χειρουργείο. Γελούσαν όλοι» πρόσθεσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.