Αποκάλυψη 15 χρόνια μετά: Και όμως δεν ήταν ο Γιαννάκης – Ποιος ήταν πίσω από την αφήγηση του Ευτυχισμένοι Μαζί

October 30, 2022


Το «Ευτυχισμένοι Μαζί» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του Mega. Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά μέσα από το «Μεγάλο Κανάλι» το 2007, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου.Το κοινό λάτρεψε το επιτυχημένο σίριαλ και μέχρι και σήμερα, οι επαναλήψεις που προβάλλονται στο Mega, σημειώνουν πολύ υψηλή τηλεθέαση.Η σειρά βασίζεται στην ισπανική σειρά «Los Seranos»…


Το «Ευτυχισμένοι Μαζί» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του Mega. Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά μέσα από το «Μεγάλο Κανάλι» το 2007, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου.

Το κοινό λάτρεψε το επιτυχημένο σίριαλ και μέχρι και σήμερα, οι επαναλήψεις που προβάλλονται στο Mega, σημειώνουν πολύ υψηλή τηλεθέαση.

Η σειρά βασίζεται στην ισπανική σειρά «Los Seranos», η οποία όπως είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Μπέζος σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε πολύ διαφορετικό φινάλε από αυτό που παρακολουθήσαμε στους δέκτες μας (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Όπως λοιπόν μπορεί να θυμάστε, πίσω από τη σειρά υπήρχε μία αφήγηση, την οποία είχε αναλάβει ένα μικρό παιδί. Όλος ο κόσμος πίστευε πως το παιδί αυτό που αφηγούνταν την ιστορία ήταν ο μικρός Γιαννάκης, δηλαδή ο Σάββας Σαλίπας. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει!

Δείτε ποιος ήταν πίσω από την αφήγηση του Ευτυχισμένοι Μαζί στο TV-24.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ολόκληρος άνδρας ο μικρός Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι μαζί» – Πού είναι και τί κάνει σήμερα

Ευτυχισμένοι μαζί: Ηθοποιός της σειράς θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας – Η αναγγελία του γάμου του

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.