«30% σε τέταρτο έχεις να κάνεις από το 2016» – Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης “έσφαξε” με το γάντι την Φαίη Σκορδά

October 30, 2022


Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο τον παρακολουθούμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA στην εκπομπή, «Super Κατερίνα». Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις που παραχώρησε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή, «Χα…


Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο τον παρακολουθούμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA στην εκπομπή, «Super Κατερίνα».

Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις που παραχώρησε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή, «Χαμογέλα και πάλι», ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να τοποθετηθεί αφού αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης και το πόσο έχουν αλλάξει το 2022 (δείτε εδώ αναλυτικά πώς τα πηγαίνουν οι δυο εκπομπές).

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης “κάρφωσε” για τα καλά την γνωστή παρουσιάστρα αφού δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Πόσο “παλιότερα” έβλεπες Φαίη μου το 3 μπροστά; 30% σε τέταρτο έχεις να δεις από το 2016 που ήμουν κι εγώ στην εκπομπή».

Η απάντηση “κόλαφος” του Στέφανου Κωνσταντινίδη προς την Φαίη Σκορδά

Ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη

“Έσπασε” στον αέρα του Super Κατερίνα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

Εκτός εαυτού βγήκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης το πρωί (11/10) στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή την αποτρόπαια υπόθεση του 53χρονου που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στον Κολωνό.

Η εκπομπή ασχολήθηκε με την υπόθεση και λίγο πριν αλλάξουν θέμα, ο δημοσιογράφος “έσπασε” και ξέσπασε σε κλάματα, αφού οι λεπτομέρειες για τα όσα ζούσε η ανήλικη είναι σοκαριστικά.

«Εγώ που είμαι πατέρας θέλω να δω τους 213, οι οποίοι δεν ξέρω πού βρίσκονται και το παιδί μου δεν ξέρω πού μπορεί να πάει. Ποιος νόμος; Τους 213 θέλω να δω εγώ», είπε αρχικά σε έξαλλη κατάσταση.

«Έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να καταλάβω ότι 213 τέτοιοι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας κι έχουμε τα παιδιά μας… Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό το πράγμα» είπε κλαίγοντας.

«Τι να κάνω; Να πάρω το νόμο στα χέρια μου και να πάω στη φυλακή εγώ; Αν ήμουν εκεί θα είχα πάρει το νόμο στα χέρια μου. Να μας βγάλουν τις 213 φωτογραφίες τώρα, όλων!», φώναζε στο πλατό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.