Γιάννης Μάρκου: «Είχε θανατηφόρο πρόθεση ο δράστης» – Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε στην Βαρυμπόμπη

October 30, 2022


Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου τα ξημερώματα της Παρασκευής καθώς μέχει και αυτή την ώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Να τονίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός επιχειρηματίας μετά από έναν διαπληκτισμό που είχε σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη, δέχτηκε επίθεση με 15 μαχαιριές από 25χρονο άνδρα -δείτε εδώ την συγκλονιστική μαρτυρία του φίλου του. Έτσι, το μεσημέρ…


Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου τα ξημερώματα της Παρασκευής καθώς μέχει και αυτή την ώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Να τονίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός επιχειρηματίας μετά από έναν διαπληκτισμό που είχε σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη, δέχτηκε επίθεση με 15 μαχαιριές από 25χρονο άνδρα –δείτε εδώ την συγκλονιστική μαρτυρία του φίλου του.

Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου (29/10) μέσα από την εκπομπή, «Καλύτερα δεν γίνεται» ο δικηγόρος του επιχειρηματία μίλησε ζωντανά στην εκπομπή αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι τα πλήγματα που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου από το μαχαίρι είναι περισσότερα από 15.

Το κρίσιμο δεν είναι ο αριθμός, αλλά τα σημεία στοχευμένα ο δράστης έπληξε τον άτυχο Γιάννη, που τελικά στάθηκε τυχερός επειδή έσπευσε ο ένας από τους φίλους του ο οποίος τον πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο. Γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Οι γιατροί είπαν ότι υπήρχε ακατάσχετη αιμορραγία διότι το βασικό χτύπημα ήταν στην αρτηρία του μηρού και γύρω από αυτή. Άρα ο δράστης είχε θανατηφόρο πρόθεση. Είναι δεδομένο αυτό. Χτυπούσε με επαγγελματικό τρόπο». Ο Γιάννης Μάρκου είναι ένας άνθρωπος ψηλός, γuμνασμένος κι έχει αρκετά κιλά, είχε τοποθετήσει με τέτοιον τρόπο τα χέρια του ώστε γλίτωσε τα χειρότερα γιατί έγινε προσπάθεια να χτυπηθεί και στο συκώτι και στα πλευρά. Χτυπήθηκε κι εκεί, αλλά όχι καίρια».

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Γιάννη Μάρκου μετά την άγρια επίθεση στη Βαρυμπόμπη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.