Η Παναγιώταρου μας δείχνει τους κοιλιακούς της και το απολαμβάνει (Εικόνα)

October 29, 2022


Τελικά τα κατάφερε έκανε το κορμί που ονειρευόταν η καλύτερα τους κοιλιακούς που ονειρευόταν. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με εντατική γuμναστική κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.Η ίδια συνεχίζει να δέχεται τις συμβουλές της προπονήτριας της και να την ευχαριστεί γιατί χωρίς εκείνη όπως μας λέει δεν θα κατάφερνε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμά.Χθες η Αλεξάνδρα φωτογράφισε τους κοιλιακούς …


Τελικά τα κατάφερε έκανε το κορμί που ονειρευόταν η καλύτερα τους κοιλιακούς που ονειρευόταν. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με εντατική γuμναστική κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η ίδια συνεχίζει να δέχεται τις συμβουλές της προπονήτριας της και να την ευχαριστεί γιατί χωρίς εκείνη όπως μας λέει δεν θα κατάφερνε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμά.

Χθες η Αλεξάνδρα φωτογράφισε τους κοιλιακούς της και πάλι… μα τόση ανάγκη προβολής πια;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.