Η απίστευτη εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη με το τιγρέ στην πίστα

October 29, 2022


Το νέο λουκ του Γιώργου Μαζωνάκη αποθεώθηκε. Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει εμφάνιση στην πίστα, έχει γίνει πιο εκκεντρικός και επιλέγει μοναδικά κομμάτια που συζητιούνται έντονα.Αυτή τη φορά το σετάκι του αποθεώθηκε από τον κόσμο που δε σταματούσαν τα χειροκροτήματα με το που έκανε την εμφάνισή του στην πίστα. Βερμούδα και μπλουζάκι τιγρέ που μόνο ο Γιώργος θα μπορούσε να υποστηρ…


Το νέο λουκ του Γιώργου Μαζωνάκη αποθεώθηκε. Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει εμφάνιση στην πίστα, έχει γίνει πιο εκκεντρικός και επιλέγει μοναδικά κομμάτια που συζητιούνται έντονα.

Αυτή τη φορά το σετάκι του αποθεώθηκε από τον κόσμο που δε σταματούσαν τα χειροκροτήματα με το που έκανε την εμφάνισή του στην πίστα. Βερμούδα και μπλουζάκι τιγρέ που μόνο ο Γιώργος θα μπορούσε να υποστηρίξει τόσο άψογα.

Προσοχή. Μην το μιμηθείτε… θα αποτύχετε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.