Φως στο Τούνελ: Σε πανικό οι συνεργάτες της στο πλατό – Το τηλεφώνημα που “πάγωσε” την Αγγελική Νικολούλη

October 29, 2022


Με την υπόθεση του δράκου στο Παλαιό Φάληρο ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28/10 η εκπομπή του MEGA, “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη. Ενώ λοιπόν η ροή συνεχιζόταν ομαλά, ένα τηλεφώνημα τάραξε όλο το τηλεφωνικό κέντρο αλλά και την ίδια την παρουσιάστρια.Την ώρα που ξεκίνησε να προβάλλεται συγκεντρωτικό απόσπασμα της υπόθεσης, ξαφνικά σταμάτησε απότομα και η κ. Νικολούλη προσπάθησε με…


Με την υπόθεση του δράκου στο Παλαιό Φάληρο ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28/10 η εκπομπή του MEGA, “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη. Ενώ λοιπόν η ροή συνεχιζόταν ομαλά, ένα τηλεφώνημα τάραξε όλο το τηλεφωνικό κέντρο αλλά και την ίδια την παρουσιάστρια.

Την ώρα που ξεκίνησε να προβάλλεται συγκεντρωτικό απόσπασμα της υπόθεσης, ξαφνικά σταμάτησε απότομα και η κ. Νικολούλη προσπάθησε με ψυχραιμία να διαχειριστή την κατάσταση. Συγκεκριμένα, αυτά που της είπαν στο τηλέφωνο ήταν πολύ σοβαρά και δεν ήθελε να ακουστεί το παραμικρό στον αέρα.

Τι έλεγε το τηλεφώνημα στην εκπομπή της Νικολούλη, Φως στο Τούνελ

«Μπορείτε να μου δείξετε στον αέρα την κάρτα με το τατουάζ παρακαλώ θερμά; Για ελάτε λίγο! Το βλέπετε; Όχι, δεν ακούγεστε στον αέρα» έδωσε την εντολή η Αγγελική Νικολούλη.

«Για μισό λεπτό, παιδιά δεν περνάει η γραμμή; Δεν περνάει ο ήχος στον αέρα ε; Πείτε μου, δεν μας ακούει κανείς. Καλέσατε την αστυνομία μετά από όλα αυτά ή τώρα το είδατε; Επειδή είναι σοβαρό αυτό που μου λέτε τώρα, να σας ρωτήσω, αν τυχόν μας ζητήσουν να έχουν οι Αρχές επαφή μαζί σας τι κάνουμε; Σας ρωτάω για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση και φέρουμε και εσάς σε δύσκολη θέση», ανέφερε στην συνέχεια

«Δείξαμε την εικόνα, δείξαμε τα στοιχεία και υπάρχει κάποια σοβαρή πληροφορία. Μέχρι εκεί και τίποτα περισσότερο τώρα. Έχει φτάσει μια πολύ σοβαρή πληροφορία που θέλει έναν χειρισμό ιδιαίτερο» είπε η Αγγελική Νικολούλη προτού αλλάξει θέμα.

H Αγγελική Νικολούλη να σημειώσουμε, έχει κληθεί πολλές φορές να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις, όπως την υπόθεση της Πάτρας για την οποία έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.