Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Πάλι χωρίς ρούχα η ποπ σταρ. Την «καταδικάζουν» οι χρήστες των social media

October 26, 2022


Τι κι αν οι γιοι της ντρέπονται για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, τι κι αν οι θαυμαστές της την … κράζουν διαρκώς για τις γuμνές της προβολές, εκείνη απτόητη συνεχίζει το… χαβά της. Η ποπ σταρ δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει το κορμί της γuμνό στο Instagram. Ενώ θα περίμενε κανείς να την ταρακουνήσουν οι δηλώσεις των γιων της, που ανέφεραν ότι είναι απογοητευμένοι με τη συμπεριφορά …


Τι κι αν οι γιοι της ντρέπονται για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, τι κι αν οι θαυμαστές της την … κράζουν διαρκώς για τις γuμνές της προβολές, εκείνη απτόητη συνεχίζει το… χαβά της.

Η ποπ σταρ δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει το κορμί της γuμνό στο Instagram. Ενώ θα περίμενε κανείς να την ταρακουνήσουν οι δηλώσεις των γιων της, που ανέφεραν ότι είναι απογοητευμένοι με τη συμπεριφορά της, εκείνη δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τη γνώμη τους.

Ούτε όμως, η ανησυχία του κοινού της φαίνεται να την απασχολεί. Σχεδόν κάθε εβδομάδα, η «πριγκίπισσα της ποπ» δημοσιεύει μια γuμνή της φωτογραφία, κυρίως από τις επισκέψεις της στην παραλία.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει στην ακτή γuμνή, φορώντας μονάχα ένα κόκκινο καπέλο. Έχει φροντίσει να καλύψει τα απόκρυφα σημεία του σώματός της με μερικά emoji σε σχήμα λουλουδιού.

 

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

 

Για ακόμα μια φορά, οι ακόλουθοί της στο Instagram προσπάθησαν να «της βάλουν μυαλό», με τα σχόλιά τους, αναφέροντας πως «πρέπει να σκεφτεί τα παιδιά της», αφού αυτά δήλωσαν σε συνέντευξη πως δεν νιώθουν άνετα με τις πράξεις της.

Επίσης, ενώ κάποιοι αρχικά την επιβράβευαν για το γεγονός ότι δεν ενδιαφέρεται για κανέναν και ζει πλέον τη ζωή της ελεύθερη, αυτή τη φορά δεν δείχνουν να έχουν την ίδια γνώμη.

Βλέποντας τη συμπεριφορά της να παραμένει η ίδια και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να «εκτίθεται», κάνουν λόγο για πιθανά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία πρέπει να ερευνήσει. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως «τώρα καταλαβαίνουν γιατί ήταν τόσα χρόνια σε υποχρεωτική κηδεμονία».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.