Ματίνα Νικολάου – «Υπάρχουν φορές που όταν απογοητευτώ, όλα γκρεμίζονται»

October 25, 2023


Από τον “ψυχοθεραπευτή” Γιώργο Κρικοριάν, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», πέρασε η Ματίνα Νικολάου. Η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα, την εγκατάλειψη, αλλά και τη Βάνια.«Μου δημιουργεί εκνευρισμό το να είναι κάποιος ακατάστατος. Βιώνω την απόρριψη σαν την εγκατάλειψη. Για έναν έρωτα πήρα το αυτοκίνητο και έκανα 250 χιλιόμετρα, άλλα έφαγα απόρριψη. Δεν χωρούσε στο μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι live και ότι …


Από τον “ψυχοθεραπευτή” Γιώργο Κρικοριάν, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», πέρασε η Ματίνα Νικολάου. Η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα, την εγκατάλειψη, αλλά και τη Βάνια.

«Μου δημιουργεί εκνευρισμό το να είναι κάποιος ακατάστατος. Βιώνω την απόρριψη σαν την εγκατάλειψη. Για έναν έρωτα πήρα το αυτοκίνητο και έκανα 250 χιλιόμετρα, άλλα έφαγα απόρριψη. Δεν χωρούσε στο μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι live και ότι δεν θα έχω μπροστά μου λόγια. Έχω μια διοχετευμένη ενέργεια και δεν ξέρω που να την βγάλω. Σε μία παράσταση κόλλησε το τακούνι μου, γύρισε το πόδι μου και έπεσα».

Για τη Βάνια, η Ματίνα Νικολάου είπε: «Η Βάνια υπάρχει μέσα μου και υπάρχει και μέσα στο σπίτι. Η Βάνια τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό της, εγώ όχι τόσο καλά. Υπάρχουν φορές που όταν απογοητευτώ, όλα γκρεμίζονται. Θέλω να είμαι πάντα στην ώρα μου και αυτό μου δημιουργεί πάρα πολύ άγχος».

Τέλος η Ματίνα Νικολάου ανέφερε: «Στον εαυτό μου θα άλλαζα τη μύτη μου, μου φαίνεται λίγο μεγάλη. Μου άρεσα πιο πολύ σαν Βάνια με το έντονο μακιγιάζ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.