Σταύρος Σβήγκος – «Αυτή τη στιγμή περνάει δύσκολα η προσωπική μου ζωή, δεν υπάρχει»

October 25, 2023


Ο Σταύρος Σβήγκος ήταν καλεσμένος στην Οδό Ζαρίφη 2 και μίλησε για τον Έρωτα Φυγά όπου πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Μάρκου.Η Κατερίνα τον πληροφόρησε ότι η ατάκα του στην Ελένη Μενεγάκη ότι αισθάνεται πως θέλει να πάρει σύνταξη είναι viral στο ΤikTok παρότι εκείνος δεν έχει λογαριασμό και την αιφνιδίασε λέγοντας ότι ακόμα αισθάνεται έτσι.«Ζούμε έναν πανικό, πάλι καλά που δεν πετυχαίνουν οι σφαίρες …


Ο Σταύρος Σβήγκος ήταν καλεσμένος στην Οδό Ζαρίφη 2 και μίλησε για τον Έρωτα Φυγά όπου πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Μάρκου.

Η Κατερίνα τον πληροφόρησε ότι η ατάκα του στην Ελένη Μενεγάκη ότι αισθάνεται πως θέλει να πάρει σύνταξη είναι viral στο ΤikTok παρότι εκείνος δεν έχει λογαριασμό και την αιφνιδίασε λέγοντας ότι ακόμα αισθάνεται έτσι.

«Ζούμε έναν πανικό, πάλι καλά που δεν πετυχαίνουν οι σφαίρες και μπορούμε και ζούμε, με τόσες που έχουμε φάει. Τώρα γίναμε λίγο πιο Ευρωπαίοι. Είμαστε πολύ τυχεροί, όλοι οι ηθοποιοί μεταξύ μας είμαστε ενωμένοι. Πάντα θα βάλει πλάτη ο ένας στον άλλον. Είναι μια πολύ ευχάριστη δουλειά για μας» είπε για τον Έρωτα φυγά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.