Γιάννης Αϊβάζης – «Έγινε κάτι στο Asia Express που θέλω να το ξεχάσω…»

October 25, 2023


«Στο Asia Express υπήρχαν πράγματα και περιστατικά που δεν προβλήθηκαν στην τηλεόραση», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης στο «Πρωινό Σουσού» όπου βρέθηκε καλεσμένος και στην Ελένη Τσολάκη.Ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα πήγαινε για δεύτερο φορά στο Asia Express και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη και αρνητική.«Δεν θα έδινα άλλη ευκαιρία. Το Asia είναι ένα υπέροχος πρότζεκτ το οποίο δεν μπορεί να αποτυπωθεί. Είναι εξ…


«Στο Asia Express υπήρχαν πράγματα και περιστατικά που δεν προβλήθηκαν στην τηλεόραση», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης στο «Πρωινό Σουσού» όπου βρέθηκε καλεσμένος και στην Ελένη Τσολάκη.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα πήγαινε για δεύτερο φορά στο Asia Express και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη και αρνητική.

«Δεν θα έδινα άλλη ευκαιρία. Το Asia είναι ένα υπέροχος πρότζεκτ το οποίο δεν μπορεί να αποτυπωθεί. Είναι εξίσου το ίδιο πράγμα με τότε που εγώ παρουσίαζα την Παταγονία. Το κρύο δεν μπορεί να αποτυπωθεί στην κάμερα, η ζέστη είναι ένα άλλο κομμάτι.

Αυτό που είδε ο τηλεθεατής στο Asia Express είναι το ένα τριακοστό από ότι θα έπρεπε να δει. Ήταν πολύ λίγο. Μία κάμερα να ακολουθεί ένα ζευγάρι 16 ώρες την ημέρα σε αυτό το trip, 14 ζευγάρια, πόσο τηλεοπτικό χρόνο να έχεις. Δεν είδατε τίποτα, υπήρξαν πράγματα πάρα πολύ ωραία, πάρα πολύ άσχημα, υπήρξαν τραυματισμοί, ίντριγκες για πολλούς λόγους που δεν υπήρχε λόγος», δήλωσε αρχικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.