Ευγενία Σαμαρά – «Στο Ράδιο Αρβύλα δεν ήμουν στην πρώτη γραμμή»

October 25, 2023


Στην εκπομπή «Ελένη» και την Άννα Πανταζή μίλησε η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός απάντησε για το τηλεπαιχνίδι «Switch» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ, αλλά και για τους Ράδιο Αρβύλα.«Στην εκπομπή περνάω πολύ ωραία. Μ’ αρέσει που είμαι ο εαυτός μου χωρίς να χρειάζεται να εκτεθώ. Απλά παίζουμε. Όταν μου πρότειναν να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι η πρώτη μου σκέψη ήταν “εμένα βρήκαν;”», είπε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά…


Στην εκπομπή «Ελένη» και την Άννα Πανταζή μίλησε η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός απάντησε για το τηλεπαιχνίδι «Switch» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ, αλλά και για τους Ράδιο Αρβύλα.

«Στην εκπομπή περνάω πολύ ωραία. Μ’ αρέσει που είμαι ο εαυτός μου χωρίς να χρειάζεται να εκτεθώ. Απλά παίζουμε. Όταν μου πρότειναν να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι η πρώτη μου σκέψη ήταν “εμένα βρήκαν;”», είπε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά.

Η Ευγενία Σαμαρά είπε στη συνέχεια: «Δεν επιδιώκω να ακούω τι λένε. Δεν θέλω να “χαλαστώ” ούτε και να χαρώ εφήμερα. Η τέχνη και η ψυχαγωγία είναι κάτι ανοιχτό, όλοι μπορούμε να υπάρξουμε. Το αποτέλεσμα θα μας κρίνει».

Κλείνοντας, η Ευγενία Σαμαρά είπε: «Στο Ράδιο Αρβύλα αισθανόμουν πιο προστατευμένη, γιατί δεν ήμουν στην πρώτη γραμμή. Η τελειομανία που είχαν τα παιδιά με βοήθησε στη δουλειά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.