Έρρικα Πρεζεράκου – Νέα ανάρτηση από την οικογένεια της 7χρονης ανιψιάς της που πέθανε από καρκίνο

October 25, 2022


Ήταν τραγικό αυτό που συνέβη στην περίπτωση της 7χρονης Αναστασίας από την Καλαμάτα, της κόρης της Ξένιας Πρεζερράκου και ανιψιάς της Έρρικας, που μετέβη στις ΗΠΑ να υποβληθεί σε μια πειραματική θεραπεία κατά σπάνιας μορφής καρκίνου.Το κοριτσάκι έχασε την άνιση μάχη, αλλά δεν το ξέχασε κανένας. Μάλιστα η οικογένειά της, μαζί με το Δήμο Καλαμάτας, εγκαινίασαν πριν από λίγους μήνες στην πόλη έναν κή…


Ήταν τραγικό αυτό που συνέβη στην περίπτωση της 7χρονης Αναστασίας από την Καλαμάτα, της κόρης της Ξένιας Πρεζερράκου και ανιψιάς της Έρρικας, που μετέβη στις ΗΠΑ να υποβληθεί σε μια πειραματική θεραπεία κατά σπάνιας μορφής καρκίνου.

Το κοριτσάκι έχασε την άνιση μάχη, αλλά δεν το ξέχασε κανένας. Μάλιστα η οικογένειά της, μαζί με το Δήμο Καλαμάτας, εγκαινίασαν πριν από λίγους μήνες στην πόλη έναν κήπο αφιερωμένο σε εκείνη και σε όλα τα παιδιά που παλεύουν με τις νεοπλασματικές ασθένειες.

Πρόσφατα η οικογένειά της έκανε μια ανάρτηση στη σελίδα του Facebook «Για την Αναστασία – Καλαμάτα», που είχε δημιουργηθεί για το διαδικτυακό έρανο για τη θεραπεία της, όπου μάς καθοδηγούν ώστε να υποστηρίξουμε κάποιον που πενθεί έναν αγαπημένο του άνθρωπο.

Όπως γράφουν:

«Αν γνωρίζετε κάποιον που έχει χάσει έναν πολύ σημαντικό του άνθρωπο από τη ζωή, και φοβάστε να τον αναφέρετε γιατί πιστεύετε ότι θα τον στεναχωρήσετε που θα του θυμήσετε αυτόν που πέθανε, δεν θα τον θυμήσετε γιατί δεν τον ξέχασε ποτέ.

»Αυτό που θα του θυμήσετε είναι πως και εσείς θυμάστε τον άνθρωπο του, που έζησε.

»Και αυτό είναι ένα καταπληκτικό δώρο».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.