Χρήστος Ζαν Μπατίστ – «Μου πρότειναν να είμαι στο πρωινό του Αρναούτογλου και το απέρριψα»

October 24, 2023


Στην κάμερα του Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ. Ο ηθοποιός, που φέτος ενσαρκώνει τον ρόλο του εκπαιδευόμενου γιατρού Λεωνίδα στο επιτυχημένο ιατρικό δράμα του Alpha, αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πώς του έμαθε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης να κλαίει μπροστά στην κάμερα για τις ανάγκες της σειράς.«Μετάνιωσα 100% όταν μετά το Super Idol δεν ασχολήθηκα με τ…


Στην κάμερα του Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ. Ο ηθοποιός, που φέτος ενσαρκώνει τον ρόλο του εκπαιδευόμενου γιατρού Λεωνίδα στο επιτυχημένο ιατρικό δράμα του Alpha, αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πώς του έμαθε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης να κλαίει μπροστά στην κάμερα για τις ανάγκες της σειράς.

«Μετάνιωσα 100% όταν μετά το Super Idol δεν ασχολήθηκα με την παρουσίαση αλλά με το τραγούδι. Δεν την επέλεξα, γιατί θεωρούσα τότε – και με βάση αυτά που μας έλεγαν πάντα – ότι δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και ηθοποιός και τραγουδιστής και παρουσιαστής», δηλώνει ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.