Γερμανού – «Αν τους ρωτήσεις “η Ναταλία ήταν πάντα άγγελος;”, θα σου πουν “όχι”»

October 24, 2023


Τη Ναταλία Γερμανού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Fay’s Time με τη γνωστή παρουσιάστρια να σχολιάζει τα νούμερα τηλεθέασης, τον «αντίπαλό» της Κώστα Τσουρό αλλά και το νέο της εγχείρημα Secret Song.«Εντάξει, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Όσοι κάνουμε τηλεόραση ξέρουμε ότι αυτό είναι μαραθώνιος. Στη δική μου εκπομπή δεν ασχολούμαστε με το τι νούμερα τηλεθέασης κάνουν οι άλλες εκπομπές, χωρίς να σημαίνε…


Τη Ναταλία Γερμανού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Fay’s Time με τη γνωστή παρουσιάστρια να σχολιάζει τα νούμερα τηλεθέασης, τον «αντίπαλό» της Κώστα Τσουρό αλλά και το νέο της εγχείρημα Secret Song.

«Εντάξει, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Όσοι κάνουμε τηλεόραση ξέρουμε ότι αυτό είναι μαραθώνιος. Στη δική μου εκπομπή δεν ασχολούμαστε με το τι νούμερα τηλεθέασης κάνουν οι άλλες εκπομπές, χωρίς να σημαίνει ότι το θεωρώ λάθος εάν το κάνουν συνάδελφοι. Εγώ σαν τηλεθεατής, δεν με ενδιαφέρει να δω μία εκπομπή η οποία σχολιάζει τι νούμερα έκανε μία άλλη εκπομπή, δεν με νοιάζει. Θα δω μία εκπομπή είτε κάνει 3% είτε κάνει 43%, αν μου αρέσει».

Μιλώντας για τον πρώην συνεργάτη της Κώστα Τσουρό που άνοιξε τα φτερά του με δική του εκπομπή απέναντί της δήλωσε :«Έχω δει την εκπομπή του. Ο Κώστας έχει έναν δικό του τρόπο δημοσιογραφικός, είναι πιο καυστικός από εμένα. Πάντα μιλάμε με τον Κώστα, έχουμε το δικό μας δευτεριάτικο ραντεβού της αγάπης, υπενθυμίζουμε πόσο πολύ αγαπάμε ο ένας στον άλλον ανεξάρτητα αν η μοίρα μας έφερε σε απέναντι ζώνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.