Ευρυδίκη – «Ήταν μονόδρομος να κάνω γάμους μόνο με συνθέτες»

October 24, 2023


Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Ευρυδίκη και αποκάλυψε ότι για εκείνη ήταν… μονόδρομος να κάνει γάμο μόνο με συνθέτες, καθώς και ότι ποτέ δεν επέτρεψε στον εαυτό της να πέσει στα πατώματα για έναν άνδρα.«Ήταν μονόδρομος να κάνω γάμους μόνο με συνθέτες. Δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να πέφτει στα πατώματα για κανέναν άντρα. Ο άντρας μου έλεγε σε όλους, από την εφηβεία του, ότι θα με παντρευτεί. Δε…


Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Ευρυδίκη και αποκάλυψε ότι για εκείνη ήταν… μονόδρομος να κάνει γάμο μόνο με συνθέτες, καθώς και ότι ποτέ δεν επέτρεψε στον εαυτό της να πέσει στα πατώματα για έναν άνδρα.

«Ήταν μονόδρομος να κάνω γάμους μόνο με συνθέτες. Δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να πέφτει στα πατώματα για κανέναν άντρα. Ο άντρας μου έλεγε σε όλους, από την εφηβεία του, ότι θα με παντρευτεί. Δεν με ενδιαφέρει η διαφορά ηλικίας με τον Μπομπ. Είναι έντονο το συναίσθημα, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Με τις άλλες μου σχέσεις συνέχεια τσακωνόμουν, σκεφτόμουν ότι έφταιγα εγώ».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.