«Ο κόσμος είδε πάρα πολύ καλά τι συνέβη! Είναι…» – Οι “μπηχτές” του Σπύρου Νικολαϊδη μετά την αποχώρησή του από το J2US

October 24, 2022


Από το J2US αποχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου 22/10 ο Σπύρος Νικολαϊδης και η Θέλξη (δείτε εδώ όλα τα highlights της βραδιάς), οι οποίοι μετά μίλησαν στις κάμερες και φαίνεται πως αυτή η εξέλιξη δεν τους άρεσε.«Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος, κουρασμένος είμαι. Ήρθαμε εδώ να περάσουμε καλά, δεν θέλω να μιλήσω για αδικία, ο κόσμος είδε πάρα πολύ καλά τι συνέβη. Από εκεί και πέρα, περάσαμε πολύ ωρα…


Από το J2US αποχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου 22/10 ο Σπύρος Νικολαϊδης και η Θέλξη (δείτε εδώ όλα τα highlights της βραδιάς), οι οποίοι μετά μίλησαν στις κάμερες και φαίνεται πως αυτή η εξέλιξη δεν τους άρεσε.

Οι δηλώσεις Νικολαϊδη – Θέλξη μετά την αποχώρησή τους από το J2US

«Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος, κουρασμένος είμαι. Ήρθαμε εδώ να περάσουμε καλά, δεν θέλω να μιλήσω για αδικία, ο κόσμος είδε πάρα πολύ καλά τι συνέβη. Από εκεί και πέρα, περάσαμε πολύ ωραία, ήμασταν εδώ για φιλανθρωπικό σκοπό, ήταν ένα πάρτι, πολύ ωραία διαδρομή. Δυστυχώς τελείωσε εδώ, αλλά κάτι καινούργιο θα έρθει. Είναι μυστικό αυτό που είπα στη Βίκυ Σταυροπούλου. Ένας τζέντλεμαν δεν αποκαλύπτει τα μυστικά του», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Νικολαϊδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.