«Φουσκώνοντας η κοιλιά…» – Η σπάνια εξομολόγηση της Μαρίας Καβογιάννη για την γέννηση της κόρης της

October 24, 2022


Η Μαρία Καβογιάννη είναι μία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της εποχής της και αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στο κοινό (δείτε εδώ τι είπε ο σκηνοθέτης για την σκηνή του ξυλοδαρμού).Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την επιτυχία της, η ίδια βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά – δες, της ΕΡΤ, το Σάββατο 22/10, και μίλησε για την…


Η Μαρία Καβογιάννη είναι μία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της εποχής της και αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στο κοινό (δείτε εδώ τι είπε ο σκηνοθέτης για την σκηνή του ξυλοδαρμού).

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την επιτυχία της, η ίδια βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά – δες, της ΕΡΤ, το Σάββατο 22/10, και μίλησε για την ζωή, αλλά και την καριέρα της. Μάλιστα, προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Καβογιάννη για την εγκυμοσύνη της

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ ωραία. Σε μια γειτονιά στον Βύρωνα. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν ξέρω πώς παρασύρθηκα. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια. Τελείωσα το σχολείο, πήγα σε μια σχολή, πέρασα στην ΑΣΟΕΕ. Είμαι πολύ οικονομολόγος, είμαι πρακτικός νους. Μετά έγινα δασκάλα. Σαν δασκάλα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και ήθελα να δώσω στα παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες, να μάθουν πολλά πράγματα, κυρίως για τέχνη.

Είχα όλες τις τάξεις του δημοτικού, ήμουν δασκάλα 7 χρόνια. Ήμουν πολύ φιλότιμη δασκάλα, ήθελα να κάνω ό,τι μπορούσα για τα παιδιά, ανεξάρτητα από τη μεγάλη μου ανάγκη να τους μάθω τέχνη. Δίδαξα και πάρα πολλά άλλα μαθήματα, όπως Γεωγραφία , Ανθρωπολογία, Ιστορία και έχω πολλές αναμνήσεις. Στα “Εγκλήματα”, η Κορίνα δασκάλα ήταν ένα κομμάτι παρμένο από τη ζωή μου»,. είπε αρχικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.