«Μου είχε πει ότι δεν θέλω να πεθάνω, γιατί…» – Ανατριχιάζει η εξομολόγηση του Γιώργου Κωνσταντίνου για την απώλεια της μητέρας του

October 24, 2022


Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Κωνσταντίνου παρευρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αυτός και ο Άλλος, και μίλησε για την απώλεια που τον στιγμάτισε για πάντα. Πρόσφατα, μάλιστα, έφυγε από τη ζωή ένα άλλο πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.Ο ηθοποιός, λοιπόν, αναφέρθηκε στην μητέρα του, η οποία δεν ήθελε να φύγει από τη ζωή, διότι είχε πολύ αδυναμία στον γιο της και πίστευε πως θα είναι δυστυχισμένη εφόσον θα…


Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Κωνσταντίνου παρευρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αυτός και ο Άλλος, και μίλησε για την απώλεια που τον στιγμάτισε για πάντα. Πρόσφατα, μάλιστα, έφυγε από τη ζωή ένα άλλο πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, αναφέρθηκε στην μητέρα του, η οποία δεν ήθελε να φύγει από τη ζωή, διότι είχε πολύ αδυναμία στον γιο της και πίστευε πως θα είναι δυστυχισμένη εφόσον θα ήταν μακριά του.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Κωνσταντίνου για την μητέρα του

«Περισσότερο το συναίσθημα είναι αυτό που με αγγίζει τώρα πια. Πιστεύω ότι αυτό είναι το DNA, που πήρα από τη μητέρα μου. Η μητέρα μου ήταν ένας άγιος άνθρωπος. Ζούσε επειδή ανέπνεα εγώ», είπε αρχικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.