Παλαιό Ψυχικό ΤΩΡΑ – Με χειροπέδες γόνος ισχυρής οικογένειας και πρώην σύζυγος γνωστού δημοσιογράφου

October 23, 2023


Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη της 64χρονης, έγινε πριν λίγες ώρες στο Παλαιό Ψυχικό, την ώρα που διέσχιζε την οδό Διαμαντοπούλου από κλιμάκιο αστυνομικών του Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.    Σύμφωνα με τα ενημερωτiκά σημειώματα της αστυνομίας: «Η ανωτέρω συλληφθείσα τυγχάνει επιχειρηματίας (αναφέρεται το αντικείμενο) στην περιοχή των Αθηνών εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακ…


Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη της 64χρονης, έγινε πριν λίγες ώρες στο Παλαιό Ψυχικό, την ώρα που διέσχιζε την οδό Διαμαντοπούλου από κλιμάκιο αστυνομικών του Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

 

 

  • Σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για 22 ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα που αφορούν σε: Παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη καταβολή εργατικών εισφορών με συνολική ποινή φυλάκισης 24 έτη και 11 μήνες και συνολική χρηματική ποινή 38.800 ευρώ.

 

 

Σύμφωνα με τα ενημερωτiκά σημειώματα της αστυνομίας: «Η ανωτέρω συλληφθείσα τυγχάνει επιχειρηματίας (αναφέρεται το αντικείμενο) στην περιοχή των Αθηνών εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της εν λόγω επιχείρησης, δεν κατέβαλλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές των υπαλλήλων καθώς και τις προβλεπόμενες εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ και εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων. Η συλληφθείσα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο του newsit

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.