Μακρυνιώτης για πρόβλημα υγείας – «Μία μέρα μου έπεσε το μάτι, είναι τρομακτικό»

October 23, 2023


Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας 23/10 ο Δημήτρης Μακρυνιώτης. Ο ξεχωριστός καλεσμένος, που συνεργάζεται στην εκπομπή με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μίλησε για τη ζωή και την ενασχόλησή του με τη ζαχαροπλαστική, προχωρώντας μάλιστα σε μία προσωπική εξομολόγηση γύρω από την υγεία του.«Η απόφασή μου να μιλήσω προήλθε από το τελευταίο μου βίω…


Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας 23/10 ο Δημήτρης Μακρυνιώτης. Ο ξεχωριστός καλεσμένος, που συνεργάζεται στην εκπομπή με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μίλησε για τη ζωή και την ενασχόλησή του με τη ζαχαροπλαστική, προχωρώντας μάλιστα σε μία προσωπική εξομολόγηση γύρω από την υγεία του.

«Η απόφασή μου να μιλήσω προήλθε από το τελευταίο μου βίωμα, που έχει να κάνει με μία ασθένεια που έχω ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια ότι έχω. Έστω και ένας άνθρωπος να καταφέρω να αντιληφθεί τον τρόπο που την αντιμετωπίζω και να τον κάνει δικό του, νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον και είναι πολύ θετικό», είπε στην αρχή ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.