Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο – «Μπορεί να με έχεις λυγίσει και τσακίσει μάντεψε όμως ποιος θα νικήσει»

October 23, 2023


Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει μια γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής καθ’ όλη τη διάρκεια της σοβαρής περιπέτειας που περνάει με την υγεία του, δεν έχει σταματήσει να στέλνει αισιόδοξα μηνύματα μέσα από τα social media.Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Δασκαλάκης δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία από το κρεβάτι του σπιτιού του, τονίζοντας πως θα παλέψει και θα νικήσει την αρρώστια του…


Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει μια γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής καθ’ όλη τη διάρκεια της σοβαρής περιπέτειας που περνάει με την υγεία του, δεν έχει σταματήσει να στέλνει αισιόδοξα μηνύματα μέσα από τα social media.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Δασκαλάκης δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία από το κρεβάτι του σπιτιού του, τονίζοντας πως θα παλέψει και θα νικήσει την αρρώστια του.

«Καλημέρα Αγάπες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Π@@@η καρκίνε… θωρείς με πώς σε θωρώ…; Μέσα μου κλαίω και πονάω μα σε όλο το Κόσμο χαμογελάω… Μπορεί να με έχεις λυγίσει και τσακίσει μάντεψε όμως ποιος θα νικήσει!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας! ΑΜΗΝ» έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.