Ο Γιώργος Καραμίχος παραδέχεται – «Έχω κάνει πολλά λάθη σε σχέση με τα παιδιά μου»

October 23, 2022


Για τη σχέση που έχει με τα δυο του παιδιά αλλά και τα λάθη που διαπιστώνει ότι κάνει καθημερινά ως μπαμπάς μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Δυο στη 1” και τους παρουσιαστές Ζωή Κρονάκη και  Δημήτρη Γιαγτζόγλου.«Το πάω μέρα με τη μέρα. Οι γονείς εκπαιδευόμαστε με τα παιδιά. Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται να κάνουμε και δεν είναι καθόλου εύκολο είναι το να ακούμε. Κάθε μέρα συνειδη…


Για τη σχέση που έχει με τα δυο του παιδιά αλλά και τα λάθη που διαπιστώνει ότι κάνει καθημερινά ως μπαμπάς μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Δυο στη 1” και τους παρουσιαστές Ζωή Κρονάκη και  Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

«Το πάω μέρα με τη μέρα. Οι γονείς εκπαιδευόμαστε με τα παιδιά. Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται να κάνουμε και δεν είναι καθόλου εύκολο είναι το να ακούμε. Κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι δεν τον ακούω αρκετά. Και την κόρη μου που ήμουν πολύ πιο μικρός όταν γεννήθηκε, σίγουρα δεν την άκουγα. Σιγά σιγά έμαθα.

Και τον γιο μου τώρα. Κάθε μέρα συνειδητοποιώ πράγματα. Σκέφτομαι, “α, εκεί πιέζεις το παιδί χωρίς λόγο”. Σαφώς σε κάποια πράγματα πρέπει να βάζεις όρια γιατί έτσι αισθάνονται ότι αγαπιούνται. Η διαφορά όμως στο “βάζω όρια” και το “καταπιέζω” δεν είναι εύκολο» είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος ανέφερε, «Δε μπορώ να αλλάξω κάτι. Ο γιος μου είναι εννέα ετών. Η κόρη μου είναι 24, δε θα άλλαζα τίποτα σε αυτό το μαγικό πλάσμα που έχει γίνει. Έχω κάνει λάθη πολλά. Στα 24 μου φαντάζομαι έκανε πιο πολλά σε σχέση με τώρα. Η κόρη μου βεβαίως μου τα λέει, έχουμε μια πολύ ανοιχτή σχέση… Είμαστε οικογένεια επί της ουσίας».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.