«Μου είπε “όχι”…» – Η καλεσμένη που αρνήθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους

October 22, 2022


Ο Γιώργος Θεοφάνους πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, και αφού έχει μιλήσει ήδη για τα απωθημένα και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει γενικότερα, αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην δική του εκπομπή στην τηλεόραση, η οποία έχει μουσικό περιεχόμενο και λαμπερούς καλεσμένους κάθε φορά.Ο ίδιος αποκάλυψε τι συμβαίνει με τα νούμερα και πως το αντιμετωπίζει, ενώ εξήγησε πως δεν εί…


Ο Γιώργος Θεοφάνους πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, και αφού έχει μιλήσει ήδη για τα απωθημένα και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει γενικότερα, αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην δική του εκπομπή στην τηλεόραση, η οποία έχει μουσικό περιεχόμενο και λαμπερούς καλεσμένους κάθε φορά.

Ο ίδιος αποκάλυψε τι συμβαίνει με τα νούμερα και πως το αντιμετωπίζει, ενώ εξήγησε πως δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο μπορεί να νομίζει κανείς, διότι έχει δεχθεί πολλές απορρίψεις από καλλιτέχνες για να βρεθούν μαζί του στο “γυαλί”, ανάμεσα στους οποίους είναι και μία πασίγνωστη Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια.

Ποια καλεσμένη είπε όχι στον Γιώργο Θεοφάνους

«Οι εκπομπές μου ξεκίνησαν δύσκολα. Είχα την μανία να κάνω τις δύο πρώτες εκπομπή για τη Σμύρνη, δεν μας είδε ο κόσμος και έπαθα πανικό.

Εντάξει κάνουμε ό,τι θέλουμε αλλά πρέπει να κοιτάμε αν μας κοιτάει και ο κόσμος, όχι με την έννοια της ψύχωσης με τα νούμερα», είπε αρχικά, με τη Φαίη Σκορδά να σχολιάζει: «Σε εμένα το λες τώρα; Ήρθες εμένα να μου πεις για τα νούμερα; Μη μου το κάνει αυτό, πες κάτι άλλο. Σαφώς και τα κοιτάζω και με αγχώνουν και το κάνω όλα τα χρόνια. Αν δεν το κάνεις δεν είσαι επαγγελματίας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.