Ό,τι πιο γλυκό: Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της

October 22, 2022


Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που η Άννα Μπεζάν γέννησε και κράτησε στην αγκαλιά της το μικρό της κοριτσάκι. Αφού επέστρεψε στο σπίτι άρχισε να προσαρμόζεται σιγά σιγά στον νέο της ρόλο και συνέχισε να μοιράζεται με το κοινό της στα social media στιγμές της με το παιδί της (δείτε εδώ την αξιολάτρευτη φωτογραφία με την τεράστια ροζ κορδέλα που της έβαλε).Το Σάββατο 22/10, μάλιστα, δημοσί…


Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που η Άννα Μπεζάν γέννησε και κράτησε στην αγκαλιά της το μικρό της κοριτσάκι. Αφού επέστρεψε στο σπίτι άρχισε να προσαρμόζεται σιγά σιγά στον νέο της ρόλο και συνέχισε να μοιράζεται με το κοινό της στα social media στιγμές της με το παιδί της (δείτε εδώ την αξιολάτρευτη φωτογραφία με την τεράστια ροζ κορδέλα που της έβαλε).

Το Σάββατο 22/10, μάλιστα, δημοσίευσε άλλη μία στιγμή της με την αδυναμία της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την ώρα που η μικρή κοιμόταν στην αγκαλιά της. Τα μηνύματά της γέμισαν με τρυφερά σχόλια και φαίνεται πως με μία μόνο εικόνα κατάφερε να “ρίξει” την πλατφόρμα.

Η τρυφερή ανάρτηση της Άννα Μπεζάν με την κόρη της

Άννα Μπεζάν παιδί

Αυτή είναι η νονά του παιδιού του μοντέλου & του Δημήτρη Παππά

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν από περίπου έναν μήνα η Άννα Μπεζάν, η οποία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά, με τον οποίο αν και δεν είναι πολύ καιρό μαζί, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Η νεαρή καλλονή ηθοποιός μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα ως μαμά με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως κι ένα συγκλονιστικό βίντεο από την ώρα του τοκετού.

Αυτή τη φορά, η τρυφερή μανούλα ανακοίνωσε μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποιος θα βαφτίσει την μικρή τους πριγκίπισσα.

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε την φωτογραφία της μέλλουσας νονάς του παιδιού της, Χριστίνας, η οποία έγραφε χαρακτηριστικά στο Instagram story της:

«Σου υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου πώς σε ότι κι αν χρειαστείς θα είμαι πάντα εκεί. Σας ευχαριστώ που μου κάνετε την τιμή να γίνω η νονά της μικρής Χριστίνας μας».

Αυτή είναι η νονά του παιδιού της Άννας Μπεζάν & του Δημήτρη Παππά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Την παρακολουθούσα πριν τη γνωρίσω και τη θαύμαζα» – Τα τρυφερά λόγια της Χριστίνας Παππά για την Άννα Μπεζάν

Τρισευτυχισμένη μαμά η Άννα Μπεζάν – Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Δημήτρη Παππά και την νεογέννητη κορούλα τους

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.