Ευχάριστα νέα για την Τζούλια Νόβα – Το ανακοίνωσε στο Instagram

October 22, 2022


Η Τζούλια Νόβα από τότε που αποχώρησε από τον Τροχό της Τύχης (δείτε εδώ την αλήθεια για την σχέση της με τον Πέτρο Πολυχρονίδη), έμεινε μακριά από την τηλεόραση και αυτό της έδωσε και την ευκαιρία να μεγαλώσει την οικογένειά της και να αφοσιωθεί στο παιδί της.Παρόλα αυτά, η ίδια αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει κάτι καινούριο και να κάνει ένα καινούριο βήμα όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχ…


Η Τζούλια Νόβα από τότε που αποχώρησε από τον Τροχό της Τύχης (δείτε εδώ την αλήθεια για την σχέση της με τον Πέτρο Πολυχρονίδη), έμεινε μακριά από την τηλεόραση και αυτό της έδωσε και την ευκαιρία να μεγαλώσει την οικογένειά της και να αφοσιωθεί στο παιδί της.

Παρόλα αυτά, η ίδια αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει κάτι καινούριο και να κάνει ένα καινούριο βήμα όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια και θέλησε να το μοιραστεί με το κοινό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Τζούλιας Νόβα

Το διάσημο μοντέλο, λοιπόν, εξήγησε στους φαν της πως θα ανοίξει μία δική της επιχείρηση, εισχωρώντας έτσι στον χώρο της εστίασης, καθώς επιθυμία της είναι να προσφέρει στον κόσμο μοναδικά πιάτα με σούσι. Τόνισε πως είναι πολύ ενθουσιασμένη για τις ετοιμασίες που θα ακολουθήσουν ώστε να υλοποιηθεί το όνειρό της και ανυπομονεί να το δει να γίνεται πράξη.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει με το μωράκι της

Η Τζούλια Νόβα, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τη ζωή της μητέρας έκανε ένα μικρό Q&A στο instagram προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις των followers της. Στη συζήτηση φυσικά μονοπώλησε και το μωράκι της, για την ανατροφή του οποίου παραδέχτηκε ότι αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες και θα χρειαστεί περισσότερη βοήθεια.

Η ίδια αλλά και ο σύζυγός της Μιχάλης Βιτζηλαίος μπορεί να είναι νέοι γονείς, ωστόσο δε θέλουν να στερηθούν τίποτα για αυτό και φροντίζουν από αυτή την ηλικία να παίρνουν τη μικρή μαζί παντού. Μάλιστα πολλοί εξεπλάγησαν όταν είδαν ότι το ζευγάρι ανέβηκε τον Όλυμπο με το μωρό στην πλάτη με το βίντεο (δείτε το εδώ) να κόβει την ανάσα. Στην καθημερινότητα ωστόσο για τα επόμενα χρόνια φαίνεται πως η μαμά Τζούλια θέλει περισσότερη βοήθεια.

Μεταξύ άλλων η Τζούλια Νόβα ρωτήθηκε για το αν έχει βοήθεια στο σπίτι με την κορούλα της, με την ίδια να αποκαλύπτει πως το τελευταίο διάστημα είναι μόνη της και να περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

«Για να λέμε την αλήθεια το τελευταίο διάστημα είμαι λίγο μόνη μου. Έχω τη μαμά μου που μπορεί να έρθει 1-2 φορές την εβδομάδα να την κρατήσει, για να πάω ή κομμωτήριο ή να βγω μια βόλτα. Έχω και την πεθερά μου, που επειδή εργάζεται ντρέπομαι να της ζητήσω βοήθεια. Κάποιες φορές αναγκάζομαι, όταν δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Αλλά πιο πολύ την κρατάω μόνη μου. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά τι να κάνεις; Ήθελα μωρό και πρέπει να το δεχθώ. Μεγαλώνουν όμως γρήγορα τα μωράκια. Για πότε θα πάει σχολείο, θα μεγαλώσει, θα βρει αγόρι και θα μας αφήσει. Ούτε καν που θα το καταλάβει», είπε η Τζούλια Νόβα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

“Κοιτάξτε βασανιστήρια που περνάω” – Χαμός με το βίντεο της Τζούλια Νόβα και την 10 μηνών κόρη της

“Έσπρωξε τη γιαγιά και χτύπησε το κεφάλι της! Μόλις το…” – Η εξομολόγηση της Τζούλιας Νόβα για τον πατέρα της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.