Νίκος Οικονομόπουλος – Αγκαλιά στο Παρίσι με Ελληνίδα καλλονή

October 22, 2022


Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος και περνάει ζάχαρη θα έλεγα.Ο τραγουδιστής έχει παρέα του μια καλλονή, την Ασημένια, μοντέλο, την οποία δεν αφήνει από την αγκαλιά του.Οι δυο τους μαζί με ένα μεγάλο team συνεργατών βρίσκονται την πόλη του φωτός για τις ανάγκες του νέου video clip του Οικονομόπουου το οποίο θα είναι πολύ ερωτiκό αν κρίνω από τις εικόνες που ανακαλύψαμε απ…


Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος και περνάει ζάχαρη θα έλεγα.

Ο τραγουδιστής έχει παρέα του μια καλλονή, την Ασημένια, μοντέλο, την οποία δεν αφήνει από την αγκαλιά του.

Οι δυο τους μαζί με ένα μεγάλο team συνεργατών βρίσκονται την πόλη του φωτός για τις ανάγκες του νέου video clip του Οικονομόπουου το οποίο θα είναι πολύ ερωτiκό αν κρίνω από τις εικόνες που ανακαλύψαμε από την ομάδα του.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.