Ανδρέας Μικρούτσικος για τα «κοψίματα» στη Super Κατερίνα: «Αυτό το πράγμα εγώ δεν θα το ξαναζήσω»

October 20, 2023


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την παρουσία του στην εκπομπή Super Κατερίνα O Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Mega μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανάρτησή του για την εκπομπή Super Κατερίνα και τα «κοψίματα» στον αέρα. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Στη συγκεκριμένη εκπομπή, ο αριθμός των κοψιμάτων καθημερινά νομίζω ότι αν μπορούσε θ…


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την παρουσία του στην εκπομπή Super Κατερίνα 

O Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Mega μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανάρτησή του για την εκπομπή Super Κατερίνα και τα «κοψίματα» στον αέρα.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Στη συγκεκριμένη εκπομπή, ο αριθμός των κοψιμάτων καθημερινά νομίζω ότι αν μπορούσε θεσμοθετηθεί σαν αγώνισμα και θα έπαιρνε χρυσό η Super Κατερίνα σε σχέση με εμένα και με άλλους. Αυτό το πράγμα εγώ δεν θα το ξαναζήσω. Για να είμαι εδώ που είμαι, είπα ότι δε με νοιάζει να μιλάω ένα λεπτό ή δέκα λεπτά. Όταν όμως μιλήσω, εκτός αν πλατιάσω και μου πουν να συντομεύσω κι εκεί θα το δεχτώ, θέλω να ολοκληρωθεί η άποψή μου. Αυτή είναι η βάση συνεργασίας».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε: «Εγώ είμαι σε αυτήν την εκπομπή ένα είδος επισκέπτη – συμμετέχοντα. Αν λοιπόν εσύ λες, Στέφανε, ότι με αγαπάνε σε αυτή την εκπομπή, με το βάρος και τη σοβαρότητα των λόγων σου, εσύ το υπογράφεις. Εγώ δε μπορώ να το υπογράψω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.