Ηλιάκη: Η άβολη στιγμή και το πάθημα που έγινε μάθημα

October 20, 2023


Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για την άβολη στιγμή που είχε ως μαμά προς άλλη μαμά θέλοντας να τονίσει πως ο κάθε γονιός μεγαλώνει όπως θέλει το παιδί του.Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται πολύ συχνά στα social media της τις στιγμές που περνάει με την 2χρονη Κατερίνα – την κόρη που απέκτησε με τον Στέλιο Μανουσάκη – όπως και τις σκέψεις που κάνει σε σχέση με τη μητρότητα αλλά και ανησυχίες ή απορίες που μπορεί να…


Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για την άβολη στιγμή που είχε ως μαμά προς άλλη μαμά θέλοντας να τονίσει πως ο κάθε γονιός μεγαλώνει όπως θέλει το παιδί του.

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται πολύ συχνά στα social media της τις στιγμές που περνάει με την 2χρονη Κατερίνα – την κόρη που απέκτησε με τον Στέλιο Μανουσάκη – όπως και τις σκέψεις που κάνει σε σχέση με τη μητρότητα αλλά και ανησυχίες ή απορίες που μπορεί να έχει. Αυτή την φορά ωστόσο, θέλησε να εξομολογηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους μια άβολη στιγμή που είχε με μια φίλη της, επίσης μαμά.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.