Χρήστος Λούλης – «Έχω υπάρξει πολύ άδικος και όλα τα κακά της μοίρας μου»

October 19, 2023


Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης, το απόγευμα της Τετάρτης, με αφορμή τη συνέχιση της σειράς «Όρκος 2» στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στη νέα παράσταση που θα συμμετέχει στο Εθνικό Θέατρο καθώς και τις κακές στιγμές που έχει βιώσει σαν προσωπικότητα με αδικία και όχι μόνο.Ειδικότερα, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βέβαια και έ…


Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης, το απόγευμα της Τετάρτης, με αφορμή τη συνέχιση της σειράς «Όρκος 2» στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στη νέα παράσταση που θα συμμετέχει στο Εθνικό Θέατρο καθώς και τις κακές στιγμές που έχει βιώσει σαν προσωπικότητα με αδικία και όχι μόνο.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βέβαια και έχω υπάρξει άδικος και πολύ, το ξέρω. Δεν είναι ότι αφήνω δηλαδή μια πιθανότητα. Έχω υπάρξει και άδικος και όλα τα κακά της μοίρας μου. Έχω υπάρξει τα πάντα. Όπως έχω υπάρξει και όλα τα καλά. Θέλω να πω όμως ότι η φυσική μας προδιάθεση δεν είναι να είμαστε μόνο καλοί ούτε και μόνο κακοί».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.