Ζωή Κρονάκη – «Έχω στεναχωρηθεί από σχόλια. Καλό είναι καθείς να βλέπει το δικό του σπιτικό»

October 19, 2023


Με αφορμή την εκπομπή στην ΕΡΤ, «Δέκα στις 2» μίλησε η Ζωή Κρονάκη στην κάμερα του Star την Πέμπτη.Η Ζωή σημείωσε: «ακούω τον χαμό που γίνεται το τελευταίο διάστημα για τις μετρήσεις τηλεθέασης αλλά δεν έχω ακούσει κάτι (σ.σ. για την αποχώρηση της ΕΡΤ από αυτές). Θα προτιμούσα, όμως, να μείνουμε. Εντάξει, για μένα είναι ένας τρόπος να βλέπω τι αρέσει στον κόσμο. Είναι ένα εργαλείο να βλέπω τι δεν …


Με αφορμή την εκπομπή στην ΕΡΤ, «Δέκα στις 2» μίλησε η Ζωή Κρονάκη στην κάμερα του Star την Πέμπτη.

  • Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, την φημολογούμενη αποχώρηση της ΕΡΤ από αυτά καθώς και τα σχόλια που την έχουν στεναχωρήσει κατά καιρούς από συναδέλφους της.

Η Ζωή σημείωσε: «ακούω τον χαμό που γίνεται το τελευταίο διάστημα για τις μετρήσεις τηλεθέασης αλλά δεν έχω ακούσει κάτι (σ.σ. για την αποχώρηση της ΕΡΤ από αυτές). Θα προτιμούσα, όμως, να μείνουμε. Εντάξει, για μένα είναι ένας τρόπος να βλέπω τι αρέσει στον κόσμο. Είναι ένα εργαλείο να βλέπω τι δεν αρέσει στον κόσμο».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.