Ιβάν Σβιτάιλο – «Δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να κάνω μεγάλα όνειρα»

October 19, 2023


Στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου έδωσε συνέντευξη ο Ιβάν Σβιτάιλο. Ο ηθοποιός και χορευτής μίλησε για την οικογένειά του, τη σχέση με τον πατέρα του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήρθε στην Ελλάδα.«Η μεγάλη μου κόρη είναι 4 ετών και σε ένα μήνα περιμένουμε και το δεύτερο κοριτσάκι μας. Μακάρι αυτά να είναι τα πλούτη μας, η οικογένεια. Δεν είχα την πολυτέλεια να έχω και …


Στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου έδωσε συνέντευξη ο Ιβάν Σβιτάιλο. Ο ηθοποιός και χορευτής μίλησε για την οικογένειά του, τη σχέση με τον πατέρα του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήρθε στην Ελλάδα.

«Η μεγάλη μου κόρη είναι 4 ετών και σε ένα μήνα περιμένουμε και το δεύτερο κοριτσάκι μας. Μακάρι αυτά να είναι τα πλούτη μας, η οικογένεια. Δεν είχα την πολυτέλεια να έχω και τους δυο γονείς και φοβόμουν πιο νέος το πώς είναι να είσαι σε μια συνθήκη την οποία δεν είχα νιώσει. Δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να κάνω μεγάλα όνειρα και γι’ αυτό προχωρούσα με μικρά βήματα», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.