Λένα Παπαληγούρα, οι δύο γιοι της μεγάλωσαν πολύ

October 18, 2023


H Λένα Παπαληγούρα έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και δημοσιεύει τις πιο αυθόρμητες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η νέα εμφάνιση με τους γιους της και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.Η Λένα Παπαληγούρα είναι μία από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει συνεργαστεί με όλα τα κορυφαία ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης. Το 2013 η 38χρονη έλαβε το βραβείο Μελίνα …


H Λένα Παπαληγούρα έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και δημοσιεύει τις πιο αυθόρμητες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η νέα εμφάνιση με τους γιους της και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Η Λένα Παπαληγούρα είναι μία από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει συνεργαστεί με όλα τα κορυφαία ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης. Το 2013 η 38χρονη έλαβε το βραβείο Μελίνα Μερκούρη και έκτοτε διέγραψε τη δική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.