Ρακιντζής – Αρβανίτη: Το reunion 20 χρόνια μετά το love story

October 17, 2023


Δεν μίλησαν ποτέ για τη σχέση τους. Γέμιζαν στάδια μαζί, τραγουδούσαν «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» και «Δικός σου για πάντα» και φέτος κάνουν reunion και επί σκηνής. Η Σοφία Αρβανίτη και ο Μιχάλης Ρακιντζής ποζάρουν μαζί ξανά 20 χρόνια μετά το love story τους.To 2023 θυμίζει πολύ 1991 κι επειδή τα 90s είναι ξανά trend, η μουσική συνάντηση του Μιχάλη Ρακιντζή με τη Σοφία Αρβανίτη επί σκηνής, χτύπη…


Δεν μίλησαν ποτέ για τη σχέση τους. Γέμιζαν στάδια μαζί, τραγουδούσαν «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» και «Δικός σου για πάντα» και φέτος κάνουν reunion και επί σκηνής. Η Σοφία Αρβανίτη και ο Μιχάλης Ρακιντζής ποζάρουν μαζί ξανά 20 χρόνια μετά το love story τους.

To 2023 θυμίζει πολύ 1991 κι επειδή τα 90s είναι ξανά trend, η μουσική συνάντηση του Μιχάλη Ρακιντζή με τη Σοφία Αρβανίτη επί σκηνής, χτύπησε φλέβα στην καρδούλα κάθε boomer. Κι όχι άδικα αν θυμηθεί κανείς το κοινό καλλιτεχνικό παρελθόν των δύο τραγουδιστών που αποτέλεσαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια εκείνης της δεκαετίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.