Η πρώτη εμφάνιση ως αρραβωνιασμένος – Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη

October 16, 2022


Στην Βενετία έγινε η πρόταση γάμου του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη και το αποκάλυψε η ξανθιά Θεσσαλονικιά με το δαχτυλίδι αρραβώνων που “έβγαζε μάτι”. Σήμερα 15/10 λοιπόν, το μοντέλο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως αρραβωνιασμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.«Παιδιά δεν είπαμε συγχαρητήρια στον Δημήτρη», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντάει: «Παιδι…


Στην Βενετία έγινε η πρόταση γάμου του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη και το αποκάλυψε η ξανθιά Θεσσαλονικιά με το δαχτυλίδι αρραβώνων που “έβγαζε μάτι”. Σήμερα 15/10 λοιπόν, το μοντέλο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως αρραβωνιασμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Οι δηλώσεις του Αλεξάνδρου για την πρόταση γάμου και τα πειράγματα

«Παιδιά δεν είπαμε συγχαρητήρια στον Δημήτρη», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντάει: «Παιδιά να σας πω κάτι; Δεν γίνεται με τόσο σημαντικά θέματα, με αυτό που είχατε στην αρχή…Ευχαριστώ πάντως παιδιά, να είστε καλά για τις ευχές σας εύχομαι να πραγματοποιηθούν. Και στα δικά σας»

«Με άδεια χέρια ήρθες βέβαια από τη Βενετία», πρόσθεσε ο Παύλος με την παρουσιάστρια να παίρνει τον λόγο γελώντας και να του απαντάει «Δεν κερνάμε αν κάνουμε στην πρόταση γάμου».

Η συμπεριφορά και το ύφος της Ιωάννας Τούνη στο αεροδρόμιο: Γελούσαν όλοι από αμηχανία στο [email protected]

Για ακόμα μια φορά το όνομα της Ιωάννας Τούνη παίζει πρώτο θέμα σε όλες τις τηλεοπτικές πρωινές εκπομπές. Η influencer που διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες στη Βενετία και γνωστοποίησε πως δέχθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε το μοντέλο.

Πριν από λίγα 24ωρα οι δυο τους επέστρεψαν στις πόλεις τους. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου Αθήνα και η Ιωάννα Τούνη Θεσσαλονίκη.

Η κάμερα του Breakfast at star συνάντησε την influencer στο αεροδρόμιο, λοιπόν, και… ίσα που πρόλαβε να την τραβήξει. Η Ιωάννα όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα τόσο στον δημοσιογράφο που προσπαθούσε να αποσπάσει μια δήλωσή της όσο και στην κάμερα που είχε καταλάβει εξ’ αρχής πως την τραβούσε. Όταν έπαιξε το βίντεο αυτό στον αέρα της εκπομπής, το πρωί της Πέμπτης 13/10, το πάνελ, όπως θα ακούσετε και παρακάτω.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.