Το «αντίο» στη Μαίρη Χρονοπούλου έγινε όπως ήθελε, αλλά όλοι αναρωτήθηκαν για μία σημαντική απουσία

October 13, 2023


«Ήτο πλουσία και Κολωνακιώτισσα. Ήμουν πτωχή και Κουκακιώτισσα». Η Μαίρη Χρονοπούλου μας «αποχαιρέτησε» με ένα πάρτι που η ίδια είχε προμελετήσει, αλλά σε αυτό σε αυτό το κατευόδιο, κάποιοι ήθελαν και την παρουσία ενός από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της, μία φίλη καρδιακή για πολλά χρόνια. Σύμφωνα με τις δικές της επιθυμίες ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το σπίτι της στην Παιανία, ο αποχαιρετι…


«Ήτο πλουσία και Κολωνακιώτισσα. Ήμουν πτωχή και Κουκακιώτισσα». Η Μαίρη Χρονοπούλου μας «αποχαιρέτησε» με ένα πάρτι που η ίδια είχε προμελετήσει, αλλά σε αυτό σε αυτό το κατευόδιο, κάποιοι ήθελαν και την παρουσία ενός από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της, μία φίλη καρδιακή για πολλά χρόνια. 

Σύμφωνα με τις δικές της επιθυμίες ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το σπίτι της στην Παιανία, ο αποχαιρετισμός στη Μαίρη Χρονοπούλου. Αυτή η μετάβαση από τη ζωή προς τον θάνατο, έγινε όπως εκείνη ήθελε. Ακόμη και αν κάποιοι περίμεναν ή επιθυμούσαν να δουν σε αυτό το «αντίο» μία φίλη που σημάδεψε όμορφα τη ζωή και την καριέρα της και έναν ακόμη, με τον οποίο η σχέση της ήταν τρυφερή και καθαρά οικογενειακή.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.