Η Ναταλία Γερμανού στο viral app «έπαθε» Τσολάκη,οι φανς είδαν Κατσαφάδου & ο Ίμβριος σχολίασε επικά

October 12, 2023


Η Ναταλία Γερμανού είναι ακόμα μια celebrity που δοκίμασε να δει με τη βοήθεια γνωστής εφαρμογής πώς θα έμοιαζε σαν απόφοιτη κολλεγίου στα ’90s αλλά τα αποτελέσματα δίχασαν τους followers της.Το τελευταίο διάστημα και ειδικά αν ακολουθείς πολλούς γνωστούς Έλληνες και Ελληνίδες στα social media και κυρίως στο Instagram, η αρχική σου σελίδα θα έχει γεμίσει σίγουρα με φωτογραφίες τους, που δείχνουν π…


Η Ναταλία Γερμανού είναι ακόμα μια celebrity που δοκίμασε να δει με τη βοήθεια γνωστής εφαρμογής πώς θα έμοιαζε σαν απόφοιτη κολλεγίου στα ’90s αλλά τα αποτελέσματα δίχασαν τους followers της.

Το τελευταίο διάστημα και ειδικά αν ακολουθείς πολλούς γνωστούς Έλληνες και Ελληνίδες στα social media και κυρίως στο Instagram, η αρχική σου σελίδα θα έχει γεμίσει σίγουρα με φωτογραφίες τους, που δείχνουν πώς θα έμοιαζαν σαν μαθητές ή φοιτητές στα ’90s. Αυτό το trend, που κανείς σχεδόν δεν «άντεξε» να μην κάνει, οφείλεται στο γεγονός πως υπάρχει μια εφαρμογή που με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης κάνει το αποτέλεσμα να μοιάζει εξωπραγματικά αληθινό.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.