Μαίρη Χρονοπούλου: “Το τελευταίο “πάρτι” μου έχει άλλο πλάνο – Ετσι θα είναι το δικό μου “φινάλε”

October 12, 2023


Ανακοίνωση για τη διαδικασία αποτέφρωσης της Μαίρης Χρονοπούλου εξέδωσε ο Χάρης Παπαδόπουλος, εκ μέρος των συγγενών της. Σε αυτό περιγράφεται το τελευταίο “πάρτι” για τη μεγάλη ηθοποιό όπως το είχε ζητήσει η ίδια. Ο αποχαιρετισμός της Μαίρης Χρονοπούλου θα γίνει αύριο, Παρασκευή στο σπίτι της στην Παιανία.Αναλυτικά:Το τελευταίο «πάρτι» μου έχει άλλο πλάνο«Έτσι θα είναι το δικό μου “φιν…


Ανακοίνωση για τη διαδικασία αποτέφρωσης της Μαίρης Χρονοπούλου εξέδωσε ο Χάρης Παπαδόπουλος, εκ μέρος των συγγενών της. Σε αυτό περιγράφεται το τελευταίο “πάρτι” για τη μεγάλη ηθοποιό όπως το είχε ζητήσει η ίδια. Ο αποχαιρετισμός της Μαίρης Χρονοπούλου θα γίνει αύριο, Παρασκευή στο σπίτι της στην Παιανία.

Αναλυτικά:

Το τελευταίο «πάρτι» μου έχει άλλο πλάνο

«Έτσι θα είναι το δικό μου “φινάλε”, το τελευταίο μου “πάρτυ”.

Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι.

Το τελευταίο «πάρτι» μου έχει άλλο πλάνο.

Η καύση είναι ένας εξαγνισμός!»

(σ.σ. Μαιρη Χρονοπουλου, σε συνέντευξή της)

Την Παρασκευή, από τις 11:00-13:30, οι φίλοι της ΜΑΙΡΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ και όσοι την αγάπησαν θα την αποχαιρετίσουν στο σπίτι της, στην οδό Αληθείας 10, Παιανία.

Το χρονικό του αποχαιρετισμού της Μαιρης έχει ως εξής:

13:30 η σορός θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

15:30, αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας.

16:25, παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

Ευχαριστούμε το Υπουργείο Πολιτισμού που επιχορήγησε το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για να ολοκληρώσει τη διαδικασία της όλης τελετής αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου..

Εκ μέρους των φίλων και των συγγενών της Μαίρης Χρονοπούλου, Σοφίας και Αθηνάς Στακιά,

Χάρης Παπαδόπουλος

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.