Ο γιός του Φλωρινιώτη για την περιουσία του πατέρα του – “Δεν είχε πάθη και μας εξασφάλισε πρίν φύγει”

October 12, 2023


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Φλωρινιώτης στο περιοδικό Λοιπόν.Ο γιος του αείμνηστου αοιδού, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι απέγιναν τα θρυλικά κοστούμια του πατέρα του και τι άφησε στην διαθήκη του.Όσον αφορά στην κληρονομιά που άφησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο γιος του ανέφερε: «Όλα τα είχαμε μοιράσει από την αρχή, εγώ, τα αδέλφια και η μητέρα μου. Δεν είχαμε ποτέ θέματα με κληρο…


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Φλωρινιώτης στο περιοδικό Λοιπόν.Ο γιος του αείμνηστου αοιδού, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι απέγιναν τα θρυλικά κοστούμια του πατέρα του και τι άφησε στην διαθήκη του.

  • «Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια έκθεση με όλα αυτά τα πράγματα. Δύο κοστούμια του θα πάνε στο σπίτι του ηθοποιού και το ένα θα μπει δίπλα στην Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Του είχε ράψει και κοστούμι ο Τζώρτζιο, ο οποίος είχε ράψει και για τον Michael Jackson», είπε αρχικά και συνέχισε:

Όσον αφορά στην κληρονομιά που άφησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο γιος του ανέφερε: «Όλα τα είχαμε μοιράσει από την αρχή, εγώ, τα αδέλφια και η μητέρα μου. Δεν είχαμε ποτέ θέματα με κληρονομικά γιατί είμαστε αγαπημένη οικογένεια, μια γροθιά. Δόξα τω Θεώ ο πατέρας μου φρόντισε για εμάς, δεν ήταν τζογαδόρος, ούτε με ναρκωτικά είχε μπλέξει, ούτε πάθη είχε. Έτσι μας εξασφάλισε, θα είχε και μεγαλύτερη περιουσία αν δεν τον είχαν εξαπατήσει». 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.