Στο «I’m a celebrity get me out of here» ο Λιανός ενθουσίασε & το κοινό πήρε θέση στην πρώτη κόντρα

October 12, 2023


Πόσα μπορούν να χωρέσουν σε μια πρεμιέρα ριάλιτι; Από παιχνίδια με φίδια και αράχνες μέχρι κι έντονες κόντρες φαίνεται πως το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ έχει ενδιαφέρον.Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «I’m a Celebrity get me out of here», έκανε πρεμιέρα το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου και η αλήθεια είναι πως μπορεί να βρεθήκαμε ξανά στον γνώριμο από το Survivor Άγιο Δομίνικο, όμως πλέον οι συνθήκες για τους celeb…


Πόσα μπορούν να χωρέσουν σε μια πρεμιέρα ριάλιτι; Από παιχνίδια με φίδια και αράχνες μέχρι κι έντονες κόντρες φαίνεται πως το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ έχει ενδιαφέρον.

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «I’m a Celebrity get me out of here», έκανε πρεμιέρα το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου και η αλήθεια είναι πως μπορεί να βρεθήκαμε ξανά στον γνώριμο από το Survivor Άγιο Δομίνικο, όμως πλέον οι συνθήκες για τους celebrities δεν είναι οι ίδιες, αφού δεν υπάρχει η σκληρότητα του Survivor.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.