Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στο χειρότερο μήνυμα που έχει λάβει ποτέ για την κατάθλιψη & τη μητρότητα

October 12, 2023


«Επιλέγω το “Ευτυχώς που άλλαξα”, αντί το “δυστυχώς έχεις χάσει τον εαυτό σου”». Η αντιπαράθεση της Μαίρης Συνατσάκη με follower της με αφορμή μία ηλεκτρική σκούπα και με βαθύτερη αιτία την αλλαγή από τη στιγμή που έγινε μητέρα. Η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να «εγκαινιάσει» μία νέα σειρά βίντεο στο κανάλι της στο You Tube, τα οποία δεν θα αφορούν μόνο τη μητρότητα, αλλά και τα σχόλια που λαμβάνει -…


«Επιλέγω το “Ευτυχώς που άλλαξα”, αντί το “δυστυχώς έχεις χάσει τον εαυτό σου”». Η αντιπαράθεση της Μαίρης Συνατσάκη με follower της με αφορμή μία ηλεκτρική σκούπα και με βαθύτερη αιτία την αλλαγή από τη στιγμή που έγινε μητέρα. 

Η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να «εγκαινιάσει» μία νέα σειρά βίντεο στο κανάλι της στο You Tube, τα οποία δεν θα αφορούν μόνο τη μητρότητα, αλλά και τα σχόλια που λαμβάνει – κυρίως τα αρνητικά – τα οποία τη βάζουν σε βαθύτερες σκέψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.