Ιωάννα Μαλέσκου: «Πήρα 18 κιλά στην εγκυμοσύνη, το σώμα μου έπαθε σοκ»

October 12, 2023


Τι απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο ενδεχόμενο να κάνει θρησκευτικό γάμο με τον Κωνσταντίνο ΔανιάΓια την κόρη της, τον σύζυγο της αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει θρησκευτικό γάμο μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες η Ιωάννα Μαλέσκου.Η γνωστή παρουσιάστρια αρχικά μίλησε για τη μητρότητα: «Με ωρίμασε, με γέμισε και με έκανε να δω τα πράγματα πολύ διαφορετικά, να βάλω προτεραιότητες και να καταλάβω τι …


Τι απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο ενδεχόμενο να κάνει θρησκευτικό γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Για την κόρη της, τον σύζυγο της αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει θρησκευτικό γάμο μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η γνωστή παρουσιάστρια αρχικά μίλησε για τη μητρότητα: «Με ωρίμασε, με γέμισε και με έκανε να δω τα πράγματα πολύ διαφορετικά, να βάλω προτεραιότητες και να καταλάβω τι έχει σημασία τελικά. Μου τα άλλαξε όλα» είπε.

Σε ερώτηση σε ποιον μοιάζει η κόρη της, η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε: «Η κόρη μου είναι ίδια ο μπαμπάς της. Βέβαια είναι μια γλύκα, αλλά είναι ίδια ο μπαμπάς της. Ο σύζυγός μου βοηθάει όσο μπορεί γιατί δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Του έμαθαν στο μαιευτήριο να αλλάζει πάνες οπότε είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος. Είναι εξαιρετικός μπαμπάς».

«Πήρα 18 κιλά στην εγκυμοσύνη, το σώμα μου έπαθε σοκ, το οποίο ας το μη με κοιτάς έτσι. Όλα καλά τώρα» πρόσθεσε.

Για αν θα κάνει θρησκευτικό γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Για τον θρησκευτικό γάμο ρώτα τον άντρα μου, όχι εμένα. Ο πολιτικός δεν μετράει;».

«Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω για την τηλεοπτική μου επιστροφή, σίγουρα θέλω να επανέλθω» είπε στο τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.