Αργυρής Αγγέλου – «Μετά το Πάρα πέντε ήρθαν τα δύσκολα ενώ νόμιζα ότι τα είχα όλα στρωμένα»

October 12, 2023


Ο Αργυρής Αγγέλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και στην δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά.Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αρχή της καριέρας του αλλά και για την επιτυχία που ακολούθησε εξηγεί ότι όταν έκλεισε τα 40 έπαθε κρίση πανικού και ενώ εξομολογείται ότι τη δεκαετία 34 – 44 δεν την έζησε όπως ήθελε γιατί έχασε κάποιες στιγμές.«Όταν ξεκίνησα τη δο…


Ο Αργυρής Αγγέλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και στην δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αρχή της καριέρας του αλλά και για την επιτυχία που ακολούθησε εξηγεί ότι όταν έκλεισε τα 40 έπαθε κρίση πανικού και ενώ εξομολογείται ότι τη δεκαετία 34 – 44 δεν την έζησε όπως ήθελε γιατί έχασε κάποιες στιγμές.

«Όταν ξεκίνησα τη δουλειά σκεφτόμουν ‘’είμαι 18 ετών, αν μέχρι τα 25 δεν έχω καταφέρει κάτι, θ’ αλλάξω δουλειά’’. Σε ηλικία 25 ετών έκανα τις ‘’Σαββατογεννημένες’’ και δούλευα ήδη στο θέατρο πολλά χρόνια», είπε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.