Fipster: «Αντί να με βοηθήσουν, με χλεύαζαν και με έβγαζαν βίντεο»

October 12, 2023


“Μετά άρχισαν δυο παιδιά να μου πετάνε νερό στο πρόσωπο και μετά μου έκλεψαν το κινητό” δήλωσε ο Fipster. Μετά άρχισαν δυο παιδιά να μου πετάνε νερό στο πρόσωπο και μετά μου έκλεψαν το κινητό και έτρεχαν» αποκάλυψε ο Fipster. Μετά άρχισαν δυο παιδιά να μου πετάνε νερό στο πρόσωπο και μετά μου έκλεψαν το κινητό και έτρεχαν» αποκάλυψε ο Fipster.


“Μετά άρχισαν δυο παιδιά να μου πετάνε νερό στο πρόσωπο και μετά μου έκλεψαν το κινητό” δήλωσε ο Fipster.

 Για το δυσάρεστο περιστατικό που βίωσε με την κλοπή του κινητού του τη στιγμή που ο ίδιος ένιωσε αδιάθετος κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου, μίλησε ο Fipster στην Super Κατερίνα.

 «Δεν ξέρω αν μου έριξαν κάτι στο ποτό, πάντως με ενάμιση ποτό δεν γίνεσαι έτσι. Ποτέ των ποτών. Έκανα εμετούς, δεν ένιωθα το σώμα μου, ήμουν λιπόθυμος. Δεν το έχω ξαναπάθει στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου. Πήγε ο φίλος μου να φέρει το αμάξι. Όσο εγώ έκανα εμετό, περνούσε κόσμος και αντί να με βοηθήσουν με χλεύαζαν και με έβγαζαν βίντεο. Εγώ έκανα εμετό πάνω μου. Δεν είναι όλα περιεχόμενο, υπάρχουν κάποια όρια στην ανθρωπιά.

 

Μετά άρχισαν δυο παιδιά να μου πετάνε νερό στο πρόσωπο και μετά μου έκλεψαν το κινητό και έτρεχαν» αποκάλυψε ο Fipster.

 

Μετά άρχισαν δυο παιδιά να μου πετάνε νερό στο πρόσωπο και μετά μου έκλεψαν το κινητό και έτρεχαν» αποκάλυψε ο Fipster.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.