Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος λόγω ενός λογαριασμού στο Tik Tok

October 12, 2023


Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου προσέφυγε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος λόγω ενός ψεύτικου λογαριασμού που είχε δημιουργηθεί στο Tik Tok και παρίστανε την ίδια, με την γνωστή σεφ να μην το αφήνει έτσι.Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, καθώς ένα προφίλ στην πλατφόρμα του Tik Tok ανέβαζε video με την ίδια, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ήταν δικό της. 
Μάλιστα ο διαχειριστής του ψ…


Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου προσέφυγε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος λόγω ενός ψεύτικου λογαριασμού που είχε δημιουργηθεί στο Tik Tok και παρίστανε την ίδια, με την γνωστή σεφ να μην το αφήνει έτσι.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, καθώς ένα προφίλ στην πλατφόρμα του Tik Tok ανέβαζε video με την ίδια, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ήταν δικό της.

 


Μάλιστα ο διαχειριστής του ψεύτικου λογαριασμού έχει μπλοκάρει τη γνωστή σεφ, με αποτέλεσμα εκείνη να μην μπορεί να του κάνει αναφορά.

Παρόλα αυτά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έμαθε για την ύπαρξη του συγκεκριμένου προφίλ και αμέσως προσέφυγε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου ο εν λόγω λογαριασμός να διαγραφτεί.

Μάλιστα θέλησε να ζητήσει από τους διαδικτυακούς της ακόλουθους να κάνουν report, αφού σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσε τον πραγματικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.