Γιάννης Ξανθούλης: «Ο κόσμος αντιμετώπισε τη Μαρινέλλα φριχτά μετά τον χωρισμό από τον Καζαντζίδη»

October 12, 2023


Ο Γιάννης Ξανθούλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.Ο γνωστός μυθιστοριογράφος και δημοσιογράφος μίληε για την προσωπική και κατά πολλά χρόνια σχέση που είχε με τη Μαρινέλλα.
«Η Μαρινέλλα έγινε γνωστή σαν Μαρινέλλα όταν χώρισαν με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Ήξερε βέβαια ότι έχει μια ωραία φωνή αλλά, όταν χώρισαν, έμεινε στον άσσο. Δεν είχε που να πάει. Που να π…


Ο Γιάννης Ξανθούλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Ο γνωστός μυθιστοριογράφος και δημοσιογράφος μίληε για την προσωπική και κατά πολλά χρόνια σχέση που είχε με τη Μαρινέλλα.


«Η Μαρινέλλα έγινε γνωστή σαν Μαρινέλλα όταν χώρισαν με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Ήξερε βέβαια ότι έχει μια ωραία φωνή αλλά, όταν χώρισαν, έμεινε στον άσσο. Δεν είχε που να πάει. Που να πάει; Και εκεί βρίσκεται ο Γιώργος Κατσαρός. Του λέει, «θέλω να δουλέψω» και κάνουν μια μεγάλη τότε περιοδεία στη Ρωσία.

Η Μαρινέλλα γίνεται… Μαρινέλλα μετά το ’67. Μετά το ’66, όταν χώρισαν πια, ήταν στον άσσο και μάλιστα συντηρούσε και τους γονείς της. Δεν είχε χρήματα. Ήταν δύο άνθρωποι αλλά μία τσέπη, όχι δύο. Λοιπόν, εν πάση περιπτώσει, τα λεφτά της τα πήρε. Της είπε ο «θα σου δώσω τα λεφτά όταν χωρίσουμε και βγει το διαζύγιο». Της τα έδωσε αλλά υπήρχε μια ψυχρότητα και λόγια ψυχρά.

Τότε ο κόσμος την αντιμετώπισε φριχτά. Γιατί ο κόσμος ήταν με τον Καζαντζίδη. Δηλαδή πήγαινε να τραγουδήσει και άκουγε: «άη μωρή, που έκανες το παλικάρι μας να κλάψει και να στεναχωρηθεί». Γιατί αυτός τραγουδούσε όλα αυτά τα τραγούδια και ο κόσμος καταλάβαινε ότι έβγαζε τον πόνο του για έναν μεγάλο έρωτα που δεν ευοδώθηκε και το μυαλό του ήταν στην Μαρινέλλα. Οπότε αυτό το πράγμα συνεχίστηκε για πολύ καιρό και να πεταγόταν από κάτω ο κουρ…μαγκας και έλεγε που αυτό και εκείνο. Έπρεπε να σταθεί και να το αντιμετωπίσει» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ξανθούλης για τη Μαρινέλλα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.