Κάτια Δανδουλάκη: Δεν θα είμαι υποψήφια γιατί δεν ξέρω αυτή τη δουλειά

October 11, 2023


Η Κάτια Δανδουλάκη δεν αποκάλυψε αν της έχουν γίνει προτάσεις να ασχοληθεί με την πολιτική «Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές γιατί δεν ξέρω αυτή τη δουλειά», είπε η Κάτια Δανδουλάκη, με αφορμή συναδέλφους της που έχουν ασχοληθεί με την πολιτική. Η ηθοποιός δεν αποκάλυψε αν της έχουν γίνει προτάσεις. «Εάν με ρωτήσεις τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη δουλειά για τη δουλειά μου, θα πω τα επιχειρήματά μο…


Η Κάτια Δανδουλάκη δεν αποκάλυψε αν της έχουν γίνει προτάσεις να ασχοληθεί με την πολιτική 

«Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές γιατί δεν ξέρω αυτή τη δουλειά», είπε η Κάτια Δανδουλάκη, με αφορμή συναδέλφους της που έχουν ασχοληθεί με την πολιτική.

Η ηθοποιός δεν αποκάλυψε αν της έχουν γίνει προτάσεις. «Εάν με ρωτήσεις τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη δουλειά για τη δουλειά μου, θα πω τα επιχειρήματά μου. Σε έναν χώρο που είναι τόσο επικίνδυνος πώς θα βγω χωρίς ασπίδες; Δεν θα το έκανα ποτέ», είπε η Κάτια Δανδουλάκη, τονίζοντας: «Δεν φοβάμαι να λέω τη γνώμη μου. Έχω φίλους από όλα τα κόμματα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.