Βασίλης Μπισμπίκης – Δεν αντέχει λεπτό μακριά από τη Βανδή και ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη!

October 10, 2023


Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη να είναι αυξημένες αυτόν τον καιρό μιας και έχει συνεχή γυρίσματα με τον Σασμό ως Αντρέας Βρουλάκης, όμως βρήκε χρόνο για να κάνει υπερατλαντικό ταξίδι προκειμένου να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του Δέσποινας Βανδή.Η τραγουδίστρια αυτόν τον καιρό βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις για τους Έλληνες …


Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη να είναι αυξημένες αυτόν τον καιρό μιας και έχει συνεχή γυρίσματα με τον Σασμό ως Αντρέας Βρουλάκης, όμως βρήκε χρόνο για να κάνει υπερατλαντικό ταξίδι προκειμένου να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του Δέσποινας Βανδή.Η τραγουδίστρια αυτόν τον καιρό βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις για τους Έλληνες ομογενείς που πάντα περιμένουν με λαχτάρα τους κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας μας προκειμένου να διασκεδάσουν.

  • Αυτό, αναγκαστικά την κρατάει μακριά από την πατρίδα και κυρίως μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως είναι βέβαια ο γιος της Γιώργος αλλά και ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος όμως είναι της άποψης «Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το… βουνό στον Μωάμεθ»!Έτσι, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και έφυγε για Νέα Υόρκη.Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος ανέβασε φωτογραφία ενημερώνοντας για την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, το Σόχο που βρίσκεται πολύ κοντά στη Νέα Υόρκη. Κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται στην αγκαλιά της Δέσποινας Βανδή η οποία σίγουρα θα είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή την εξέλιξη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.