«Ήμουν ημιλιπόθυμος κι αντί να με βοηθήσουν, με χλεύαζαν και μετά μου έκλεψαν το κινητό»

October 10, 2023


Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ο γνωστός Youtuber Fipster (Φίλιππος Ιωάννου), το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 6 Οκτωβρίου, όταν μετά από έξοδό του άρχισε να μη νιώθει καλά, ενώ στη συνέχεια του έκλεψαν το κινητό μέσα από τα χέρια.Ο Fipster αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι όσο ήταν ημιλιπόθυμος στον δρόμο, άνθρωποι περνούσαν, τον χλεύαζαν και τον έβγαζαν βίντεο, ενώ κάποιοι άλλοι θέλησαν ν…


Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ο γνωστός Youtuber Fipster (Φίλιππος Ιωάννου), το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 6 Οκτωβρίου, όταν μετά από έξοδό του άρχισε να μη νιώθει καλά, ενώ στη συνέχεια του έκλεψαν το κινητό μέσα από τα χέρια.

Ο Fipster αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι όσο ήταν ημιλιπόθυμος στον δρόμο, άνθρωποι περνούσαν, τον χλεύαζαν και τον έβγαζαν βίντεο, ενώ κάποιοι άλλοι θέλησαν να τον βοηθήσουν και στη συνέχεια… του πήραν τον κινητό! Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στη Χριστίνα Βουδούρη, ο Φίλιππος Ιωάννου περιέγραψε: «Δεν ξέρω αν μου έριξαν κάτι στο ποτό, πάντως με ενάμιση ποτό δεν γίνεσαι έτσι. Ποτέ των ποτών. Έκανα εμετούς, δεν ένιωθα το σώμα μου, ήμουν λιπόθυμος.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.