Γι’ αυτό δεν θα συμμετέχει στο Survivor All Star – Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Αγγελόπουλου

October 10, 2022


Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί γύρω από το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα όσον αφορά τη συμμετοχή του στο All Star Survivor. Ο ίδιος επιχείρησε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια λέγοντας ότι δεν υπήρξε κάποια συμφωνία να πάει ως παίκτης στο παιχνίδι, αφού έχει κλείσει σε μια κινηματογραφική παραγωγή.Ακόμα ξέσπασε γύρω από τα όσα ακούγονται για χρήματα που πα…


Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί γύρω από το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα όσον αφορά τη συμμετοχή του στο All Star Survivor. Ο ίδιος επιχείρησε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια λέγοντας ότι δεν υπήρξε κάποια συμφωνία να πάει ως παίκτης στο παιχνίδι, αφού έχει κλείσει σε μια κινηματογραφική παραγωγή.

Ακόμα ξέσπασε γύρω από τα όσα ακούγονται για χρήματα που παίρνει(δείτε εδώ) και του είχαν προταθεί ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε συζητήθηκε κάτι τέτοιο, αφού εξ αρχής ξεκαθάρισε στην παραγωγή του παιχνιδιού ότι έχει υπογράψει αλλού.

Σε αυτή την παραγωγή θα συμμετάσχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανήκει στο καστ της ταινίας δράσης βρετανικής παραγωγής The Lost Ship.

Η υπόθεση του φιλμ ξεκινάει το 1945 μετά τους μυστηριώδεις θανάτους του Αδόλφου Χίτλερ και του Σούμπχας Τσάντρα Μπος και κορυφώνεται το 2022 κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα υποδυθεί τον καπετάνιο ενός ουκρανικού φορτηγού πλοίου, ενώ η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη του 2023.

Aυτά τα χρήματα είχε ακουστεί ότι του πρόσφερε ο Ατζούν

Ο νέος κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει φτιάξει ένα καλοστημένο πλάνο προκειμένου να καταφέρει να προσελκύσει τα πιο δυνατά ονόματα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το πρόσωπο που ήθελε λοιπόν διακαώς ο Τούρκος παραγωγός για την All Star βερσιόν του Survivor, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος ήταν διαχρονικά ο αγαπημένος παίκτης του κοινού ενώ το όνομά του μνημονεύεται σε κάθε κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Ο ίδιος ωστόσο δεν φαίνεται να είναι και τόσο θετικός στην πρόταση που του έχει γίνει (δείτε εδώ για ποιο λόγο) και έτσι ο Ατζούν προσπαθεί να τον προσελκύσει με κάθε τρόπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ… διαβάστε την συνέχεια στο tv-24.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

”Δεν είμαι ένας παίκτης του Survivor” – Ο Ντάνος ξεσπά μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι αλλά και τις φημολογίες για το All Star

”Έριξε” το instagram o «Ντάνος» – To βίντεο όπου εξερευνά ημίγuμνος τη σπηλιά του στη Σκιάθο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.